Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška za svoje članove organizirala doček Nove 2024.

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška organizirala je u svojim prostorijama doček Nove godine za svoje članove i prijatelje. Okupilo nas se 25-ero.

Staru smo godinu ispratili u zajedništvu i kroz natjecateljske igre kao što je bela i društvene  igre pikado i stolni nogomet.

Svaka Stara godina nas potiče na promišljanje o ostvarenjima u proteklih godinu dana, ali i o onome što nismo uspjeli realizirati. Većinu amo aktivnosti odradili kroz projekte s kojima i nastavljamo te na taj način omogućujemo kvalitetniji i sadržajniji život naših članova.

U ugodnoj atmosferi skromno smo dočekali Novu godinu na gradskom trgu gdje smo uživali i u prekrasnom  vatrometu, a druženje smo nastavili ponovno u prostorijama Udruge do kasno u noć. 

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška je u 2023.godini potpisala ugovor s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao davateljem financijskih sredstava ukupne vrijednosti od 25.000,00 eura za razdoblje od 01.06.2023. do 31.05.2024. godine. Također je u provedbi i projekt „Medijima do kulture“ financiranoga od Ministarstva kulture i medija RH u partnerstvu sa Gimnazijom Nova Gradiška, inkluzivnom srednjom školom.

Svima, od srca, želimo svako dobro u Novoj 2024. godini, puno zdravlja, sreće i ljubavi.