Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška

Provedba Tečaja osnova engleskog jezika

Ovakvo hladno, tmurno i kišovito vrijeme nama uopće ne smeta jer ga mi provodimo kvalitetno. Provodimo ga u INTEGRA centru usvajajući osnove engleskog jezika na Tečaju osnova engleskog jezika  u sklopu projekta  „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“, UP.02.1.1.06.0002.

Kroz kombinaciju formalnih i neformalnih metoda učimo engleski jezik na vrlo zanimljiv i jednostavan način.  Audio vizualnim metodama učimo nove riječi, gramatiku, te se usmeno i pismeno izražavamo-kažu naši zadovoljni sudionici.

Tečaj provodimo kroz cijeli mjesec prosinac i dio siječnja, čijim završetkom završavaju i sve edukacije na ovom projektu.

Podsjetimo, u sklopu otvorenog poziva Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, kojeg je provelo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruzi gluhih i nagluhih Nova Gradiška odobren je projekt  „Pružanje podrške marginaliziranim skupinama za uključivanje na tržište rada“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.  u 100% iznosu od 795.670,00 kn. Projekt je s provedbom započeo 1. rujna 2018.  godine i trajat će 18 mjeseci.

Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška u partnerstvu s Gradom Nova Gradiška, Udrugom slijepih Nova Gradiška, Udrugom gluhih i nagluhih Brodsko-posavske županije i Udrugom za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B će kroz ovaj projekt na našem području  ponuditi posebno dizajnirane programe koji će utjecati na smanjenje nezaposlenosti marginaliziranih skupina društva.